TERMENII,CONDITIILE SI PREVEDERILE

in vederea utilizarii prezentului site si gestionarii realtiei comerciale dintre Dvs. si firma Driatheli Group SRL:

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.cantare-balante-electronice.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a acestui material.

COPYRIGHT

www.cantare-balante-electronice.ro este proprietatea SC Driatheli Group SRL care il administreaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei. Intregul continut al site-ului www.cantare-balante-electronice.ro incluzand elemente de design si grafica web este proprietatea SC Driatheli Group SRL si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial.

Folosirea fara acordul scris al proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul www.cantare-balante-electronice.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Driatheli Group SRL fara acordul scris al acesteia.

NOTE DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Driatheli Group SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nicio informatie (nume, adrese, comenzi) la terte parti cu exceptia curierului sau a postei.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

DISPUTE SI CONFLICTE

Ne straduim ca informatiile pe care vi le oferim sa fie cat mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu oferim nici un fel de garantie directa sau indirecta privind calitatea informatiilor, imaginilor, produselor obtinute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului nostru.

Fara nici o notificare prealabila, SC Driatheli Group SRL poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui.

SC Driatheli Group SRL nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate datorita proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram.

SC Driatheli Group SRL isi rezerva dreptul de a refuza o comanda daca se gaseste in una din urmatoarele situatii:

– Produsul comandat nu este pe stoc;

– Imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;

– Identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala;

– Clientul manifesta un comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau are in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.cantare-balante-electronice.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.

SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

SC Driatheli Group SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. SC Driatheli Group SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

CORECTAREA INFORMATIILOR ERONATE

SC Driatheli Group SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

Ne straduim ca informatiile pe care vi le oferim sa fie cat mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu oferim niciun fel de garantie directa sau indirecta privind calitatea informatiilor, imaginilor, produselor obtinute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului sau produselor oferite de noi.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

CONDITII DE RETURNARE

Siteul nostru NU este un magazin tip ONLINE- SHOP ci este un site de prezentare al unor marci si produse de renume international. Din acest motiv clientii site-ului www.cantare-balante-electronice.ro pot returna produsele cumparate in ambalajul original, notificand in scris la www.cantare-balante-electronice.ro , e-mail: office@infinitrade.ro in termen de 3 zile lucratoare, de la primire, DOAR in cazul in care produsul nu norespunde din punct de vedere tehnic cu produsul confirmat oficial de catre client pe unul dintre emailurile colegilor nostri (@infinitrade.ro). Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea. In cel mult 30 de zile de la data returnarii, SC Driatheli Group SRL va inapoia valoarea comenzii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuieli de transport.

In  scopul imbunatatirii serviciilor de transport in ceea ce priveste marfa comercializata catre dvs, va rugam ca la receptionarea marfii primite cu transportatorul Fan Courier, sa verificati cu atentie atat starea ambalajului, cat mai ales produsele, si in cazul semnalarii oricaror daune, va rugam sa completati, de fata cu agentul Fan Courier, un Proces Verbal de Constatare (pe care il veti solicita de la Fan Courier)  si sa realizati fotografii asupra produselor deteriorate, cat si a ambalajului, pentru a solutiona eficient aceste probleme, in cazul in care apar.

Trimiteti apoi o copie a procesului verbal, o copie dupa AWB, precum si fotografii care ilustreaza daunele survenite in urma transportului, pe adresa de email office@infinitrade.ro, pentru a putea transmite o sesizare oficiala catre Fan Courier, in vederea solutionarii favorabile a acestor incidente.

CUM PLATESC

Plata se face conform contractului semnat intre cele doua parti sau conform informatiilor primite in oferta transmisa pe e-mail de catre colegii nostri de la ofertare. In momentul in care clientul confirma pe e-mail o comanda in baza ofertei transmise de catre colegii nostri, acesta isi asuma si confirma ca a citit Termenii si conditiile de pe acest site.

Plata se face in contul bancar al firmei in baza facturii proforme sau de avans emise la finalizarea comenzii. Comand va fi procesata doar dupa confirmarea platii.

Toate preturile afisate pe site NU includ TVA.

Costurile de livrare prin curier nu sunt inluse in pret.

CUM SE FACE LIVRAREA COMENZILOR

Dupa ce ati plasat comanda, veti fi contactat(a) telefonic de catre unul dintre operatorii nostri pentru a confirma comanda si pentru a stabili detaliile legate de livrare.
Livrarea se face in toata tara prin curier rapid (Fan Courier) sau orice alt curier agreat de Dvs.
Prin finalizarea comenzii, cumportorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevarate la data plasării comenzii. .Prin finalizarea comenzii, cumportorul consimte că vânzătorul poate sa îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea cumportorului.

Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
Produsele se expediaza prin curier rapid in sistem Door to Door. Curierul livreaza produsele la adresa specificata de Dvs. In cazul in care nu sunteti prezent la adresa veti fi contactat in vederea stabilirii unei noi date de livrare, pentru intrarea in posesia produselor comandate.
Termenul de livrare este de obicei 48 ore in orice oras din tara unde exista sedii FanCourier sau ale curierului agreat de Dvs, dar poate varia in functie de existenta produsului in stoc. Termenul de livrare vi se va comunica in momentul confirmarii telefonice a comenzii. (in functie de tara de provenienta a produsului, stocurile furnizorilor varianta de transport aleasa de catre client termenul de lvrare poate varia intre 24 de ore si 3 luni.
Pentru localitatile unde nu exista sedii ale curierilor, sau cele care ies din aria de acoperire, se percepe o taxa suplimentara de catre firma de curierat in functie de distanta de la cel mai apropiat sediu pana la adresa specificata de Dvs. Sau coletul poate fi ridicat personal de la cel mai apropiat sediu fara taxe suplimentare.

In  scopul imbunatatirii serviciilor de transport in ceea ce priveste marfa comercializata catre dvs, va rugam ca la receptionarea marfii primite cu transportatorul Fan Courier, sa verificati cu atentie atat starea ambalajului, cat mai ales produsele, si in cazul semnalarii oricaror daune, va rugam sa completati, de fata cu agentul Fan Courier, un Proces Verbal de Constatare (pe care il veti solicita de la Fan Courier)  si sa realizati fotografii asupra produselor deteriorate, cat si a ambalajului, pentru a solutiona eficient aceste probleme, in cazul in care apar.

Trimiteti apoi o copie a procesului verbal, o copie dupa AWB, precum si fotografii care ilustreaza daunele survenite in urma transportului, pe adresa de email office@infinitrade.ro, pentru a putea transmite o sesizare oficiala catre Fan Courier, in vederea solutionarii favorabile a acestor incidente.

Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema directa sau indirecta, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Prin continuarea navigarii pe acest site inseamna ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.
Pentru orice detalii, informatii suplimentare sau reclamatii va rugam sa ne contactati.

Email:  office@infinitrade.ro
Tel./Fax: 0256 393 303
Mobil: 0726 715 616 ; 0733 684 598

Detaliile comerciale in vederea efecturaii platii:

SC DRIATHELI GROUP SRL

CIF: J35/2195/2009
CUI: RO 26209397
CONT: RO93INGB0000999901657743
BANCA: ING BANK, TIMISOARA

DATA intocmirii: 09.03.2017

Kern Sohn Germania.  Cantare si balante electronice,  balante de laborator,  cantare de laborator,  cantare industriale,  cantare medicale.  Cantare universale Kern,  cantare de verificare,  cantare de macara,  cantare comerciale Kern,  cantare pentru paleti,  balante Kern.  Balante precizie Kern,  greutati de testare,  greutati etalon,  cantare industriale,  platforme de cantarire unicelulare si industriale  din metal vopsit sau inox,  cantare.  Instrumente de masurare,  cantare carlig,  cantare Kern,  cantare macara,  liza cu cantar,  transpalet cu cantar,   balante analitice,  balante farmaceutice Kern,  balante precizie.  Cantare rutiere,  masurare grosime,  analizoare umiditate,   sohn romania,  microscoape,  cantare bijuterii,  microscoape electronice,  microscoape digitale,  microscoape scolare.  Microscoape metalografice,  termobalante,  analizoare umiditate,  cantare Kern,  microscoape binoculare,  transpalet cu cantar,  microscoape laborator,  cantar platforma,  balante de precizie.  Microscoape cu camera,  microscoape optice, instrumente optice diverse accesorii,  acumulatori Kern,  role.  O gama foarte foariata de balante Kern: Balante electronice Kern,  balante de laborator Kern,  balante de laborator,  balante industriale,  balante medicale.  Balante universale,  balante de verificare,  balante de macara,  balante comerciale,  balante pentru paleti,  balante,  balante precizie.  Greutati de testare,  greutati etalon,  balante industriale,  platforme de cantarire unicelulare si industriale  din metal vopsit sau inox.  Balante,  instrumente de masurare,  balante carlig,  balante macara Kern,  liza cu cantar,  transpalet cu cantar.  Balante analitice,  balante farmaceutice,  balante rutiere,  masurare grosime,  analizoare umiditate,  kern sohn romania,  microscoape,  balante bijuterii Kern.